Lej et kursus- & selskabslokale

Lej et kursus- & selskabslokale
Kun få kilometer udenfor Skanderborg ligger Raslund Academy midt i naturskønt område. I den ene længe af en gammel proprietærgård udlejes store og lyse lokaler med moderne faciliteter. Stedet kan rumme op til 80 personer, måske kan det sætte rammen om netop dit arrangement.

Kursus- & Konferencelokale
Raslund Academy er det perfekte sted til afholdelse af kurser og konferencer. Med en idyllisk og uforstyrret beliggenhed er her fred og ro væk fra en fortravlet og stressende hverdag. Her kan man uforstyrret koncentrere sig om det, det hele drejer sig om, samt bruge de grønne arealer til udendørsaktiviteter.

Fest- & Selskabslokale
Raslund Academy’s dejlige og hyggelige lokaler egner sig i høj grad også til familiefest med plads til et stort selskab. Her er rammerne, der kan gøre din fest til noget ganske særligt. Fra festlokalet er der udgang til terrasse og smukke parklignende omgivelser.

Faciliteter

  • Stort lokale på 220 m2, som kan deles op i to dele af en lydtæt foldedør.
  • Der forefindes trådløs internetopkobling, projektor til storskærm, lydanlæg, whiteboard og flipover.
  • Anretterkøkken m. køle/fryseskab, komfur m/ovn, industriopvaskemaskine og professionel kaffemaskine, samt service.
  • 2 moderne toiletter.
  • Direkte adgang til stort grønt areal.
  • Gode parkeringsforhold.

Stedet er meget populært til konfirmationer, bryllupper, runde fødselsdage, samt konferencemøder af forskellig slags. Lej stedet for en dag eller over en hel weekend, afhængig af dit arrangement. Skriv eller ring og hør nærmere. Raslund Academy administreres fra brændeovnsbutikken HWAM Living, som ligger i gårdens modsatte længe.

Læs mere her